Napój herbaciany z Tatr Wysokich.
Po więcej informacji kliknij tutaj.
Tatratea 37% Hibiscus & Red tea: Wyprodukowana jest z ekstraktów hibiskusa , herbaty czerwonet i wiśni. Zawiera naturalne przeciwutleniacze, które pomagają ciału rozbic tkankę tłuszczową, oczyścia krew i wzmacnia systém odpornościowy. HIBISCUS – jest rośliną pochodzącą z tropikalnych części Azji. Kwiaty tej rośliny są duże i wyraziste. Kwiaty hibiscusa są jadalne mają właściwości obniżające ciśnienie krwi a polisacharydy wzmacniają odporność organizmu. Hibiscus to wyjątkowo cenne źródło naturalnej witaminy C oraz wapnia , witamin i soli mineralnych. Suszone kwiaty hybiscusa mają lekko kwaśny smak. HERBATA CZERWONA (Rooibos) – jest napojem herbacianym rubinowego koloru. Jest to napój nietypowy , niespokrewniony z tradycyjnymi herbatami. Napar ma specyficzny, miodowy smak. Jest bogaty w minerały, poprawia trawienie, zapobiega nadwadze i obniża poziom cholesterolu. Efektowna butelka, która nieco przypomina noszone w góry termosy, z nakrętką kojarzącą się z chowaną za pazuchą piersiówką. Butelkę zdobi symbol “T”, który jest inspirowany przez tradycyjne snycerstwo i zawiera symbole słonecznego kręgu życia, miłości, szczęścia, płodności itd..Kiedy zawitacie państwo do Wysokich Tatr to w każdej Tatrańskiej Kolibie zaoferują swoim gościom jako specjalność aperitif - Tatrzańską herbatke. Tatry stają się wtedy jeszcze więcej magiczne
To trzeba po prostu spróbować: .Polecamy gorąco !